15 Temmuz 2013 Pazartesi

Kilo Vermenin Sağlıklı Yolu

Ağırlık bakım ve kilo kaybı çoğu zaman neredeyse imkansız, bazıları için, bir angarya olarak görülüyor veya
edilir. Ancak, medya güzellik bükülmüş vizyonları olan insanlar beslenme ile, bir sürü insan sağlıksız nedenlerle kilo verirken sorun yaşıyor. Kilo kaybı kişisel bir karar olsa da, bu nedenlerle insanlar şiddet önlemlerine başvurmak için sürücü ve beklentilerini zoraki. En yo-yo diyet ve zaman içinde vücuda daha fazla zarar kadar mümkün sonu kadar hızlı kilo vermek isteyenler. Bazı hedef ağırlık elde etmek ve korumak mümkün olsa da, hayatlarının diğer yönleri sadece sosyal kabul edilmesi bağdaştırılır. Ağırlık, doğru şekilde kaybetmek için bazı ipuçları.

Kilo vermek öğrenmede ilk adım uygun zihniyet sahip olmaktır. İdeal olarak, kilo tamamen sağlıklı bir yaşam tarzı ulaşma yolunda olmalıdır. Vücudumuz yağ belirli bir düzeyde tutmak ve bu seviyeye bizim vücut için zararlı olabilir üstünde veya altında olacak gerekir. Ayrıca, birisi kilo çalışır hangi ile süreci sağlıklı ve güvenli olmalı ve vücut için pek çok yarar olacaktır. Kilo kaybı sadece bir başlangıç ​​ama daha iyi bir yaşam tarzı değişikliği hakkında olmalıdır.

Daha küçük bir elbise boyutu sığacak isteyen hiçbir şey olsa da, ilk önce vücudunuzun kabul önemlidir. Bu hala kilo taşıma sırasında çirkin ve kabul edilemez olduğunu kilo düşünce kaybetmek denemek için son derece tavsiye edilemez olduğunu. Sadece sizin benlik saygısı bırak izin olmadan bu konuda bir şeyler yapmak gerektiğini kabul etmek gerekir. Mümkün olduğunca hızlı kilo böylece "O kadar çirkin ki" zihniyet ile başlayan kişiler genellikle aşırı önlemler için onlara yol. Kenara vücudunuza daha fazla zarar, kilo kaybı kısa vadeli ve onu korumak için zor olacak.

Bir sonraki adım, doğru yiyecekleri seçmek ve doğru miktarlarda onları yemektir. Kendinizi mahrum ve açlıktan yok. Eğer sadece kilo vermek için uzun süre taahhüt edemez bir şey yapıyor tavsiye edilmez. Bunun yerine, size kilo yol açacaktır yoksunluk ve binging, bir döngü içinde sıkışıp sona erecek. Sebzeler, yağsız protein ve bütün ağırlığı lif yükleyin. Günahkar tatlılar ve ikramlar hala daha az sıklıkla ve daha küçük porsiyon, yenebilir. Bu aç sadece yemek ve dolu birkaç dakika önce durdurmak için de önemlidir. Biz tam zaman Vücudumuzun işleme bir gecikme yaşar. İlk yudum bir bardak su. Hala aç hissediyorsanız, o zaman tam olup olmadığını görmek için birkaç ısırıkları ve duraklatma yiyebilirsiniz.

Bu fiziksel aktivite yapmaya da önemlidir. Düzenli egzersiz kalp ve damar sağlığı geliştirir, kas ve kemikleri güçlendirir ve hareket aralığınız artırır. Kenara yağ yakmak yardımcı gelen, egzersiz aslında daha fazla enerji ve günlük faaliyetleri gerçekleştirmek ve daha fazlasını yapmak için güç verebilir. Eğer meşgul iseniz, koşu yarım saat gayet iyi. Gün boyunca, asansör yerine merdiven alarak ya da bir taksi alarak yerine yürüyüş gibi daha aktif olmak için bir çaba.

Kilo vermek öğrenmek ezici bir görev olmak zorunda değildir. Aslında, size tüm yaşam için taahhüt olabilir basit yaşam tarzı değişiklikleri en iyi sonuçları verecektir. Her seferinde bir adım atın. Eğer küçük değişikliklere adapte olması zaman, devam ve fiziksel aktivite artışı ve sağlıklı yiyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama