2 Haziran 2015 Salı

Alka Days Alkali Diyeti Nasıl Kullanılır?

Su, yaşantımızı devam ettirebilmemiz için oksijenden sonra gelen en önemli unsurlardan biridir. Susuz hiçbir insan yaşayamayacağı gibi devamlı olarak tüketmek zorundayız. Ancak yaz aylarında su tüketiminin fazla olması havaların sıcaklıklarından kaynaklanmaktadır. Ancak bu durum kış aylarında tam tersi olmaktadır. Havaların soğuk olması ister istemez vücudumuzu da sıcak tutabilmek adına kalın giyinmemiz ve soğuk olan hemen her şeyden kendimizi çekmemize yol açmaktadır. Bu durum su içinde aynı şekilde geçerlidir. Kış aylarında su tüketimine pek önem vermememiz hareketsiz yaşamında katlanması ile birlikte fazla kilo alımına neden olmaktadır.

Kış aylarında da aldığımız kiloların farkına bile varmamız kalın kıyafetlerden olacak ki bu durumun farkına ta ki yaz ayları gelene kadar sürmektedir. Ancak her gün gün içerisinde 2 ile 2,5 lt kadar su tüketimi sağlamamız hem vücudumuzda ki zararlı toksinlerden rahatlıkla kurtulmamıza yardımcı olabileceği gibi hem de formda bir vücuda da sahip olmamızda destekleyici olmaktadır. Aynı zamanda içecekler arasında da en sağlıklı içecek olarak kabul edilmiştir.  Alkadays gibi seçeneklerden de yararlanarak içme suyumuzu daha yüksek bir PH’lı olmasını sağlayabilirsiniz. Düzenli bir kullanım sağlaması beraberinde de olumlu sonuçlar ile karşılaşmamıza da yardımcı olabilirsiniz.

Alkadays kullanımı ise bir bardak suyun içerisine 3 damla kadar alkadays dalma damlatarak içme suyunuzun da PH oranının yükselmesine yardımcı olabilirsiniz.  50 ml civarında ambalajlarında içerisine yer alan alkali damla aynı zamanda da hemen her yere rahatlıkla taşınabileceği gibi tüketiminin de bir o kadar kolay olması kullanıcılarında kilolarını kontrol altına almalarında işlerini kolaylaştırmaktadırlar. Alkali damlayı gün içerisinde yaklaşık olarak 5 bardak civarında yüksek ph’lı olarak alkali suyu düzenli olarak tüketmeniz gerekmektedir.

Alkadays nereden bulurum?

Alkadays ürününü en ucuz ve en hesaplı kampanyaları ile birlikte temin etmek istiyor ya da bunlar ile birlikte toptan satın almak isteyenlerdenseniz Ankara, Zonguldak, İstanbul, Kırıkkale, İzmir, Hakkari, Bursa, Denizli ve Yalova gibi bütün şehirlerimizden de temin edebilirsiniz. Buna benzer sizlerde alkdays ürününü http://www.alkadaysiparis.com/ internet sitesi üzerinden sipariş vererek sahip olabilirsiniz.



0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama