21 Ağustos 2014 Perşembe

Hollywod Yıldızlarının Süper Diyeti !


Hollywood  yıldızlarının sahneye çıkmadan önce yaptığı meşhur diyet su diyeti. 15 günde 12 kilo verdiren bir diyettir. Bu diyet size zaman kazandırıp kilo vermekle kalmayıp sürekli tok tutacak bir diyettir. Su diyetin bilinen bir yan etkisi yoktur. Günde aslında 4 litre kadar su almamız gerekir. Bu diyetin içinde de günlük su ihtiyacımıza göre ayarlanmıştır. Pek fazla besin tüketilmez ama suyun verdiği tokluk sayesinde de açlık hissi hissedilmez.  Evet şimdi diyetimizin uygulanma şekline bakalım.

Sabah: 1 litre suyun içine yarım limon sıkarak güne başlamalıyız. Ancak bunu yapmadan önce 1 bardak taze sıkılmış portakal suyu içmeliyiz. Portakal suyunun arkasından hemen yarın bardak limon kattığımız sudan içmeliyiz ve ardından bulunduğumuz mevsime göre 5 adet çilek ya da yarım ananas yemelisiniz. Ve karnınızı tok tutması için 1 adet diyet bisküvi yemelisiniz.  Öğlen: 3 bardak su ve bir kase tavuk çorbası. Su yine limonlu sudan olacak ve sınırsız malzemede salata yiyorsunuz.   Akşam: 1 dilim peynir, 2 dilim tam buğday ekmeği, 2 adet haşlanmış havuç, yarım kase dondurma, 2 bardak limonlu su, yarım kase yoğurt, 100 gram haşlanmış tavuk göğsü yenebilir.


Bu diyet programını 15 gün boyunca hiç bir ek yapmadan düzenli saatler de uygulamanız gerekiyor. 15 gün sonunda 12 kilo vermiş bir şekilde olabilirsiniz. Böylelikle Hollywood yıldızlarının sahip olduğu görünüşlere sizde sahip olabilirsiniz. Sizlere bir tavsiye su diyetiyle hızlı bir şekilde kilo verdikten sonra daha az yorucu bir diyete başlıya bilirsiniz böylelikle formunuz sürekli ve devamlı bir şekilde korumuş olursunuz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama