4 Mayıs 2013 Cumartesi

Bebek maması zayıflatır mı ?


Ünlü ingiliz şarkıcı Cheryl Cole, bebek maması ile diyet yaptığını açıkladıktan sonra zayıflamak isteyen kişilerin yeni umut kapısı oldu.
Cheryl Cole günde 14 porsiyon bebek maması yediğini, akşam yemeklerinde az kalorili normal bir gıda tükettiğini söyledi.

Cheryl Cole, bu diyet formülünü uygulayarak istediği vücut ölçülerine sahip olmayı başardığını söyledi.

Peki ama bebek maması gerçekten zayıflatır mı ?

Genelde zayıflama mamaları obezlik problemi olan çocuklarda zayıflaması için tercih edilir. Zayıflama mamaları hem besin hemde vitamin bakımından oldukça zengin mamalardır. Yağların erimesi için ve hızlı zayıflamanız için faydalıdır.
Kilo vermek, Zayıflamak ve ideal kilosuna ulaşmak için pek çok insan zayıflama maması adı altında piyasaya sürülen doğal ya da çeşitli kimyasal içerikli zayıflama ilaçlarını kullanmayı tercih ediyorlar.Genellikle her üründe olduğu gibi zayıflama maması reklamlarında pek çok abartılarla piyasada reklamlar yapılmaktadır.Ancak bu türden ilaçlar da olsa mutlaka doktor kontrolünde uygulanmalıdır. Zayıflama maması adı altında satılan ilaçlar düşük kalori içerdikleri için yemek yeme miktarını doğrudan etkileyerek kilo kaybını hedeflemektedirler.Her ne kadar kilo verme, zayıflama ilaçları ile başarılsa da verilen kiloları almadan ideal kiloyu korumak ayrı bir çaba gerektirmektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama