4 Mayıs 2013 Cumartesi

Göbek yağları eritme


Göbek yağlarını eritmek için yoğun çaba mı harcıyorsunuz, kabusunuz haline gelen güzelliğinizin gölgesi olan göbek yağlarınızdan nasıl kurtulursunuz? Sitemizde daha önce de sizlere göbek eritme hakkında teknikler vermiştik. Önerilerimizi dikkate alırsanız göbeklerinizden kolayca kurtulabilirsiniz. Kış aylarına girdik göbeğimi kolayca saklayabilirim diye düşünüyor olabilirsiniz  ama unutmayalım ki yaz aylarında bu işi hızlıca çözmeniz kolay olmayacaktır.

Güzel ve fit bir göbek için yapmanız gerekenler :

Oturuş pozisyonunuz çok önemli, en dikkat etmeniz gereken konulardan biridir.
Dik oturmaya gayret edin.
Oturduğunuz yerde ya da ayakta iken fırsat buldukça göbeğinizi içe çekip bırakın. Beliniz de incelenecektir.
Bol su için.
Gövde kaslarınızı çalıştırın
Egzersiz topuyla vücudunuzu eğin, bükün. Eğer sırt ağrısı sorunlarınız varsa egzersiz topundan uzak durun.
Hergün 20 defa mekik çekin.
Bir sandalyenin ucuna oturarak ayaklarınızı yere koyun, ellerinizi de kalçalarınızın tam kenarına sandalyeye koyun . Kalça, dizler ve bilekler birbirine 90 derece açı yapmalı. Ağırlığınızı dışa doğru verin, böylece vücut ağırlığınızı ellere ve bacaklara yüklemelisiniz. Kalça kaslarınızı sıkıp gövdenizi sabit tutarken, sol ayağınızı ve sağ elinizi kaldırın. Pozisyonu 10 saniye koruduktan sonra hareketi diğer kol ve bacağınızla tekrarlayın. Hareketi 10 kez yapın.
Yere uzanın. Karnınızı içe çekn bırakın. Bu hareketi en az 10 defa yapın.
Sırtüstü yatar pozisyonda, ellerinizi boynunuzun altunda kilitleyin ve bı durumda kalkıp dizinize kadar başınızı getirin. geri yatın.
Sırtüstü uzanıp avuçlarınızı göbeğinin tam altına koyun. Nefes alarak karnınızın şişmesini sağlayın, sonra da nefes vererek karnınızı içeri çekin. Beş saniye bekleyin. Bunu 8-10 kez tekrarlayın.
Zeytin, kuruyemiş, avokado gibi tekli doymamış yağ içeren besinler tüketin.
Kalsiyum kemiklerinizi koruyarak omurgada çatlaklara neden olan osteoporozu engeller. Bu sistem çöktüğünde göbek dışarı fırlar. Eğer 50 yaş civarında veya daha yaşlı bir kadınsanız günde bin 500 mg kalsiyum alın. 50 yaş altındaki erkek ve kadınlar için günde bin mg kalsiyum almaları öneriliyor. Göbek veya bel çevresinden zayıflamak için zayıflama ilaçları kullanmayın. Bu cezbedici ilaçlar egzersiz veya doğru beslenme desteği olmadan hiçbir işe yaramaz.
Şişkinlik verici gıdalardan uzak durun.
Plates yapın. Bunun için uzmanmlardan yardım alın. Periyordik düzenli yaptığınız takdirde faydasını göreceksiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama