4 Mayıs 2013 Cumartesi

Ceviz ile zayıflama


Cevizin faydaları anlatmakla bitmez, ancak en bilinen faydası da koleströlü düşürmesidir. Cilt lekeleri konusundaki faydalarını ve adet kanamasını düzenlediğini de birçoğumuz biliyoruzdur.


Son günlerde, Seda Sayan’ın beş ayda 13 kilo vermesini sağlayan diyet formülünü; üç öğün ceviz, her gün bir dilim pizza yediğini itiraf etmesi ile cevizin zayıflamaya olan faydalarını araştırma ihtiyacı hissettik.
Ceviz suyu ile veya ceviz ile zayıflamak mümkün mü ?

Doktorlar tarafından ceviz genelde troid hormonu sorununda kullanılır. Yani diğer bir adıyla zayıflama. Midenizdeki şişlikleri indirmenin en kolay yolu ceviz kürü. Bu kürü istediğiniz kadar uygulayabilirsiniz ki ne kadar uygularsanız şişliğinizden o kadar çabuk kurtulursunuz. 2 hafta içerisinde farkı sizde göreceksiniz.


Ceviz suyu Hazırlanışı: 6–7 adet cevizi 1 litre suya cevizi kırmadan ve kabuklu bir şekilde alt ve üst kısmından 2 delik açarak çaydanlığa atın. İçerisine birazda sirke atın. 15 dakika kaynatın. Bu karışımdan günde 2 defa içeceksiniz. Aç karnınıza içmeniz daha yararlı. Çaydanlıktaki ceviz tanelerini de su ile birlikte tüketiniz.

3 yorum:

  1. Eğer kişisel iş için kredi ihtiyacınız var mı? evet hemen kredi transferi için bu e-postayı ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th ) irtibat kurulabilir.

    YanıtlaSil
  2. GOJI BERRY ZAYIFLAMANIN YENI TRENDI Fazla Kilolarinizdan Kurtulun.Goji Cayi+Goji Tozu+Goji Meyvasi+Goji Kremi Zayiflama Setini Hemen Alin.
    SIPARIS :0535 366 09 66
    WATSAPP:0535 366 09 66
    MESAJ ATIN BIZ ARAYALIM. www.gojiberrysatinal.com

    YanıtlaSil

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama