24 Nisan 2013 Çarşamba

Depresyonun 10 belirtisi

Majör, minor, kronik, klinik, mevsimsel, psikotik ve manik gibi çeşitleri bulunan depresyon hastalığında, kişinin yaşamış olduğu semptomlara göre hangi depresyon türüne yakalandığı kolaylıkla anlaşılmaktadır. Depresyon hastalığı kişiden kişiye değişen belirtilere kendini gösteren bir hastalık olsada, genel belirtiler hemen hemen aynıdır. Depresyonun belirtilerinden bir ya da bir kaçını hissetmeye başladığınızda, eğer bu belirtileri 2 haftadan uzun sürüyorsa profesyonel bir yardım alın.

Depresyon hastalığı belirtisi

Depresyonun 10 belirtisini sizlerle bu yazımızda paylaştırk. Bu belirtilerden birkaçını aynı anda iki haftadan uzun süredir yaşıyorsanız ve bu sorunlar günlük yaşantınızın aksamasına sebep olduysa, geç kalmadan tıbbi yardım alın. İşte depresyon hastalığının 10 belirtisi:

Aşırı öz güven azalması Uyku düzensizliği Yeme düzensizliği ve iştahsızlık Hızlı kilo kaybı veya kilo alma Duygu kontrol bozuklukları Algı ve anlayış düzeyinde düşmeler Hayattan ve hobilerden zevk almama Acı ve ağrıya karşı hassasiyet artışı Cinsel isteksizlik ve halsizlik Hafıza ve konsantrasyon azalması

Ayrıca bu belirtilerin yanı sıra sürekli intihar etmeyi düşünüyorsanız ve intihara teşebbüs etmeye meyilliyseniz, tıbbi tedaviye acilen başvurmalısınız.

]]>

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama