13 Nisan 2013 Cumartesi

Yeşil Çay ile Zayıflama


Zayıflama diyetlerinin birçoğunda yeşil çay yer almaktadır. Bu nedenle hemen hemen herkes yeşil çayın zayıflamaya ve yağ yakımına katkı sağladığını bilmektedir. Doğada herşeyin bir çözümü ve herşey için iyi gelecek şeyler yer almaktadır. Zayıflamak isteyenler içinde yeşil çay böyle bir şeydir. Birçok bitki çayı zayıflamaya yardımcı olmaktadır. Fakat yeşil çayın bunlar arasındaki önemi büyüktür.
Eğer kilolarınızdan sıkıldınız ve kilo vermek istiyorsanız normal şekerli çay yerine yeşil çay tüketmenizi tavsiye ederiz. Tabi ki her şeyin fazlasının zarar olduğu gibi yeşil çayında fazlası zararlı olabilir. Bu nedenle günde 3-4 fincan yeşil çayın ideal olduğunu söyleyebiliriz.
Yeşil çayı tek başına kullanmanız kilo vermek için yeterli olmayabilir. Bunun için bir diyet programı ile beraber yeşil çayı tüketmenizi önermekteyiz. Diyet programları genellikle kısa süreli diyet programları olmaktadır. Bu bitse bile siz yeşil çayı kesmeyin ve içmeye devam edin. Yeşil çayı özellikle ara öğünlerde ve akşam yatmadan birkaç saat önce içmenizi önermekteyiz.
Yeşil çay hazırlarken kaynar suyun içerisinde 2-3 dakika demleyerek hazırlamanızda fayda vardır. Tüm bitki çaylarını bu şekilde hazırlamanızı öneriyoruz.
Kilo verecekler için çeşitli ip uçları paylaşmaya devam ediyoruz. Sizlere yeşil çayın zayıflama üzerindeki etkisini bir kez daha hatırlatmış olduk.

6 yorum:

  1. İki hafta önce yeni bir programla tanıştım ve hayatım değişti.
    Zayıflama Programı ile çok
    sıra dışı bir yöntem keşfediyorsunuz.
    Bu programla çok şey kaybedeceksiniz...(kilolarınızı) :)
    Zayıflama Programı Burada

    YanıtlaSil
  2. Eğer kişisel iş için kredi ihtiyacınız var mı? evet hemen kredi transferi için bu e-postayı ( igein_h_yizevbekhai@admin.in.th ) irtibat kurulabilir.

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Zayıflamak isteyen arkadaşlara mutlaka yeşil çay öneriyorum, solgarın yeşil çay ürünüyle 3 haftada 4 kilo verdim. Kilo problemi olan arkadaşlar ulaşsın, tecrübelerimi paylaşabilirim.

    YanıtlaSil
  5. GOJI BERRY ZAYIFLAMANIN YENI TRENDI Fazla Kilolarinizdan Kurtulun.Goji Cayi+Goji Tozu+Goji Meyvasi+Goji Kremi Zayiflama Setini Hemen Alin.
    SIPARIS :0535 366 09 66
    WATSAPP:0535 366 09 66
    MESAJ ATIN BIZ ARAYALIM. www.gojiberrysatinal.com

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama