24 Nisan 2013 Çarşamba

Periostat

Geleneksel periodontal hastalık tedavisinde her zaman belli aşamalar vardır; plakların ve tartarın kök yüzeylerinden temizlenmesi ile başlar.

BU işleme kök yüzeylerinin temizlenmesi işlemi denir. İyileşmeden sonra bu alanlar tekrar incelenir, evde bakım teknikleri değiştirilir ve daha ciddi durumlarda ameliyat önerilir. Neyse ki güncel gelişmeler, periodontal hastalığa karşı verilen sürekli mücadelede etkili bir aracın geliştirilmesini sağlamıştır -- Periostat olarak tanımlanan yeni bir sistematik ilaç tedavisi.

Periostat antibiyotik etkisinden dolayı değil, vücudun periodontal hastalığa tepki olarak çıkardığı kemikleri yok eden enzimler üzerindeki durdurucu etkisi için alınır. Günde iki defa sabah ve akşamları yemeklerden bir saat önce alınır. Ölçekleme, kök yüzeyi temizliği ve gelişmiş evde bakım teknikleri ile birlikte uygulandığında Periostat kemik kaybına neden olan yok edici enzimlerin düzeyini azaltır ve sonuç olarak da cep derinliğini azaltmaya ve sağlıklı diş-diş eti bağlantısını sağlamaya yardımcı olur. Tetracyclinelere alerjiniz varsa ya da hamileyseniz veya emziriyorsanız Periostat’ı kullanamazsınız; Ayrıca Periostat’ı bebekler ve sekiz yaş altı çocuklarda da kullanılamaz.

Periostat, yetişkinlerdeki periodontitis’in tedavisinde önemli bir gelişmedir. Ölçekleme, kök yüzeyi temizliği ve gelişmiş evde bakım teknikleri ile birlikte uygulandığında, periodontal hastalığın neden olduğu sürekli hasarı durdurmaya yardımcı olur.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama