10 Eylül 2013 Salı

Sivilce kurutma maskeleri

Sivilce kurutma maskeleri

Yüzünüzde ya da vücudunuzun mütenevvi bölgelerinde aniden ortaya çıkan küçük, büyük ya da iltihaplı sivilcelerinizden bir an önce kurtulmak açısından sivilce kurutma maskesi tarifleri arıyorsanız, doğru adrestesiniz. Estetik güzelliğin başlıca düşmanlarından olan sivilceler tahmin ettiğinizden daha kısa sürede sivilce kurutma maskeleri ile yok oluyor ve güzelliğinizi yeniden kazanıyorsanız. Sivilce kurutma maskeleri neler ve nasıl uygulanır, detayları yazımızın devamından öğrenelim.

Sivilce kurutma maskesi
Sivilce kurutma maskelerinin tarifleri
Sivilce kurutma maskesi 1:
1 sayı iri boy portakal
1 çay kaşığı kabartma tozu
Portakal kabuğunu rendeleyerek havanda iyice ezdirin. Krem kıvamına gelene kadar havanda ezdirilen portakal kabuğunun içinde kabartma tozu eklenir. Elde edilen bu karışım sivilcelerin üzerine sürülür. 20 dakika beklettikten sonra cildinizi yıkayabilirsiniz. Bu sivilce kurutma maskesinin hem hazırlanışı pratik hem de evimizde olan malzemelerden yapılmaktadır. Portakallı sivilce maskesinin en büyük avantajı ise antibakteriyel özellikte olması, cildi mikroplardan korumasıdır.
Sivilce kurutma maskesi 2:
1 sayı iri ayva
1 tatlı kaşığı pudra
Ayvayı içinde su olan tencereye koyarak ocakta kaynatıyoruz. Daha sonra kaynayan ayvayı sabaha kadar tencerenin içinde bekletiyoruz. Sabah uyandığımız zaman ayvayı tencereden çıkartıyor, eziyor ve içinde pudrayı ilave ediyoruz. Hazırlanan bu karışımı sivilcelerin üzerine sürüyoruz. Sivilce kremi gibi kullanılır, cildinizi yıkamanıza gerek yoktur. İki sivilce kurutma maskesi de sivilcelerinize çok iyi gelecek ve kısa sürede sizi hem sivilceden hem de izlerinden kurtaracaktır.

Bir önceki Elma sirkesi varise iyi gelir mi? başlıklı konumuzda elma sirkesiyle varis tedavisi, elma sirkesiyle varisler nasıl geçer ve elma sirkeyle varis tedavisi nasıldır hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: sivilce kurutan maske, sivilce kurutma maskesi, sivilce kurutmak açısından doğkırmızı yöntemler, sivilce kurutmak açısından maske, sivilce kurutmak açısından maske tarifleri, sivilceleri kurutan maskeler

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama