10 Eylül 2013 Salı

Su içmek selüliti azaltır mı?

Su içmek selüliti azaltır mı?

Su içmenin selüliti azaltmasıyla bir ilişkisi olduğunu duyanlar, duydukları bu bilginin ne derece doğru olduğunu öğrenmek açısından internette araştırma yapmaya başlarlar, lakin doğruluğu kanıtlanmış ise de, su içerek selülitlerinden kurtulma planlarını hemen uygulamaya koymak isterler. Selülitle su arasında nasıl bir ilişki olduğunu merak edenler, su içmek selülite iyi gelir mi sorusuna yanıt arayanlar açısından uzmanlarımıza bu soruyu yönelttik. Uzmanların su içmenin selülite yararı var mı sorusuna verdikleri yanıtların sonucunda elde ettiğimiz bilgileri sizlerle paylaşıyoruz.

sut-icmek-selulite-iyi-gelir-mi

Süt içmek selülite iyi gelir mi?

Adipoz adındaki yağ dokularının gerekli düzeyde kanlanamaması ve beslenememesinden kaynaklı olarak husule gelen selülit probleminin temel nedeni cildin susuz kalmasıdır. Cilt susuz kaldığı zamanda cilt altındaki deri tabakası da hem kanlanacak hem de gerekli düzeyde beslenebilecektir. Bu sebeple bol bol su içerek selülit sorunu azaltılabilir. Selülit sebeplerinden olan kan dolaşımının gerekli düzeyde olmaması da su tüketerek giderilebilecek bir sorundur. Kan dolaşımını hızlandırmak açısından bol bol su içilmelidir. Su içildiği zaman cilt altı blgede kilo veren kan dolaşımı doğkırmızı olarak harekete geçecek, cilt daha pürüzsüz ve sağlıklı görünüm elde edecektir.

Sigara, beslenme bozukluğu, sebze ve meyve tüketmeme, hareket yoksunluğu, sıvı almama, alkol tüketeme gibi hususların her biri uzun vadede selülitlerin ilerlemesine sağlamaktadır. stresten uzak, sebze ve meyve ağırlıklı bir yaşam sürerek, bol bol hareket etmeye ve günde en az 2,5 litre su tüketmeye uzun gösterin. Selülit problemlerinde su içerek kalıcı bir çözüm almak açısından beslemeye ve yaşam tarzına da dikkat edilmelidir.


Bir önceki Elma sirkesi varise iyi gelir mi? başlıklı konumuzda elma sirkesiyle varis tedavisi, elma sirkesiyle varisler nasıl geçer ve elma sirkeyle varis tedavisi nasıldır hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: selülite süt içerek çözüm, selülite süt içmek iyi gelir mi, süt içmek selülite iyi gelir mi, süt içmek selülitlere iyi gelir mi, süt içmenin selülite faydaları, süt selüliti azaltır mı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama