8 Eylül 2013 Pazar

Boğaz Ağrısına Son!!

Boğaz Ağrısına Son!!

Boğaz ağrısı özellikle enfeksiyon kapma sonucunda belirirler. Boğaz ağrıları ile özellikle kış mevgimlerinde daha çok karşılaşılır. Boğaz ağrısı başka bir hastalık nedeni ilede belirebilir. Peki boğaz ağrılarına ne iyi gelir? Boğaz ağrısının tedavisini  merak ediyorsanız, makalemizi sonuna kadar inceleyin…

 

Boğaz agrısı daima enfeksiyonlar nedeniyle oluşur.Kendisi ayrı bir hastalık olmayıp baska bir hastalıktan ötürü ortaya çıkar.Boğaz ağrısını oluşturan etmenler virüs ve bakterilerdir.
Virüslerin tedavisinde Antibiyotik alınmasına pek gerek görülmemektedir.Genellikle doktora gidilmediginde 7 günde kendiliğinden iyileşebiliyorlar.Boğaz ağrısı ile birlikte burun akıntısıda oluşabilir.
Bogaz ağrısına karsı yapılabilecekler şunlardır.Yeterli düzeyde beslenilmeli ve sıvı tüketiminina dikkat edilmelidir.Ortamın havası nemli tutulmalıdır.Bunun açısından ıslak bir havluyu kalorifer peteginin üzerine koydugunuzda bu nemli havayı saglayabilirsiniz.Sıcak sıvısallar tüketilmeli bogaz bölgesi sıcak tutulmalıdır.Balgam söküldügünde yutulmadan tükürülmelidir.Şiddetli bogaz ağrısında doktora başvurmayı ihmal etmeyiniz.


Bir önceki Uyku düzeninin cinsellik üzerine etkileri başlıklı konumuzda cinsel fonksiyonlar, cinsel işlev bozuklukları ve cinsel performans hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: boğaz ağrıları ve tedavisi, boğaz ağrısı, boğaz ağrısı açısından bitkisel öneriler, boğaz ağrısı nedenleri, boğaz ağrısı sebepleri, boğaz ağrısı ve tedavisi, boğaz ağrısına ne iyi gelir

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama