10 Eylül 2013 Salı

Elma sirkesi varise iyi gelir mi?

Elma sirkesi varise iyi gelir mi?

Varis şikayetleri ile karşı karşıya olanların merak ettiği elma sirkesi varise iyi gelir mi sorusunun yanıtını bizlere en doğru biçimde verecek olanlar uzman hekimler olduğu açısından bu soruyu onlara yönelttik. Varis sorunu olanların elma sirkesiyle bu dertlerine derman olup olmayacakları hakkında uzman doktorların yapmış oldukları açıklamaları sizlerle paylaşıyoruz. Kulaktan kulağa dolaşan bu bilginin ne denli doğru olduğunu gelin uzmanlarımızın açıklamalarından öğrenelim ve varisler açısından elma sirkesi kullanıp kullanmayacağımıza karar verelim.

elma-sirkesiyle-vars-tedavisi

Elma sirkesiyle varis tedavisi

Elma sirkesinin pek çok soruna yararı dokunduğu bilinmekte ve bu yararlar arasında varise de iyi gelmesi yer almaktadır. Elma sirkesi varise iyi gelmektedir, lakin varis açısından kesin bir çözüm değildir. Yalnızca varis şikayetlerini azaltır ve lakin hastanın tamamen varisten kurtulmasına yardımcı olamaz. Dayanılmaz varis ağrıları ve varis damarlarında kan dolaşımının zorluğu gibi şikayetler elma sirkesi ile en aza indirilebilmektedir. Varis şikayetiniz varsa yaşadığınız bu sorunları hafifletmek açısından elma sirkesinden faydalanabilirsiniz.

Uzmanlar varis şikayetlerini ve varis sorunun ortanda kalkması açısından elma sirkesi ile varis çorabının kombine olarak kullanılmasını öneri etmekteler. Varis çorabı ve elma sirkesi bir arada kullanıldığı zaman varis sorununda kalıcı bir rahatlama etkisi yaratacaktır. Elma sirkesini varis tedavisi açısından kullanmak oldukça basittir. Yapmanız gerekenler, önce temiz steril bir bez veya ev havlusunu elma sirkesine batırmak ve biraz havluyu sıkmak. Daha sonra varisli damarların olduğu kısımlara havluyu sarıp bir saat bekletmek. Son olarak ise varis çorabı giymektir.


Bir önceki Benler nasıl geçer? başlıklı konumuzda benler nasıl geçirilir, benler nasıl tedavi edilir ve benleri geçirmek açısından ne yapmalı hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: elma sirkesiyle varis tedavisi, elma sirkesiyle varisler nasıl geçer, elma sirkeyle varis tedavisi nasıldır, varis tedavisi açısından elma sirkesi, varis tedavisinde elma sirkesi, varise elma sirkesi iyi gelir mi

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama