10 Eylül 2013 Salı

Yoğurdun cilde faydaları nelerdir?

Yoğurdun cilde faydaları nelerdir?

Yoğurt bildiğiniz gibi sağlığımız özellikle de kemiklerimiz açısından çok faydalı bir besindir, lakin yoğurdun yalnızca sağlık bakımından değil cilt açısında da pek çok faydaları bulunmaktadır.. Yoğurdun cilde olan faydaları nelerdir, yoğurt cilt bakımında nasıl kullanılır sizler açısından makalemizde devamında bu soruların yanıtlarına yer verdik. Yoğurdu bol bol yemenin yanı sıra, sürekli cilt bakımınızda da kullanmalısınız. Çünkü yoğurdun cilde olan yararları oldukça fazladır. İşte yoğurdun cilt sağlığına faydaları.

yogurdun-cilde-yararlari-nelerdir

Yoğurdun cilde yararları nelerdir?

Cilt açısından çok faydalı bir besin olan yoğurt, aynı zamanda vücut bakımı ve saç bakımı içinde kullanılabilecek yiyeceklerin başında gelmektedir. Cilt bakımı açısından yoğurt kullanmak istiyorsanız lakin sizlere aşağıda yoğurdun cilt bakımı açısından nasıl kullanılması gerektiğini açıkladık. Bin bir çeşit yararları olan yoğurdun cilde faydalarını okuduğunuz zaman bu pratik ve her evde kolay bulunabilen güzellik ürününde vazgeçemeyeceksiniz. Yoğurdun cilde faydalarının başında ise cildin nem düzeyini koruması geliyor. Pek çok kişinin yaşadığı bir sorun olan cilt kuruluğu yoğurt maskesi ile kısa sürede giderilmektedir.

Aynı zamanda yoğurdun cilde yararları, cildin parlak görünüm kazanması, cildin pürüzsüzleşmesi, cildin yağ seviyesini dengelemesi, kırışıklıkların giderilmesidir. Gelin sürekli birlikte yoğurdun cilde olan faydalarından faydalanabilmek açısından yoğurt maskesi tariflerine göz atalım. Cilt sağlığını tehdit yapan ve güzelliği gölgeleyen bu sorunlardan kurtulmak adına yoğurt maskelerinden birini düzenli olarak denemeniz kafi.

Yoğurt maskesi 1: Cam bir kasenin içine iki tüketmek kaşığı yoğurt ekleyin ve yoğurdun üzerine de iki tatlı kaşığı bira mayası. Daha sonra bu ikisini bir güzel karıştırın ve masaj yaparak cildinize sürün. On dakika sonra yüzünüzü ılık su ile yıkayın.

Yoğurt maskesi 2: Üç tatlı kaşığı yoğurdun üzerine üç sayı büyük boy çilek ekleyin ve püre haline getirene kadar mikserle çırpın. Daha sonra karışımı yüzünüze sürün, on dakika bekleyin ve ılık su ile cildinizi yıkayın. Bu maskelerin her ikisi de cildinizi besleyecek, ciltteki ölü derileri dökecek, cilde sağlık ve güzellik katacaktır.


Bir önceki Cilt kuruluğu nasıl geçer? başlıklı konumuzda cilt kuruluğu bitkisel tedavi, cilt kuruluğu açısından ne yapılmalı ve cilt kuruluğu nasıl geçirilir hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: yoğurdun cilde faydaları, yoğurdun cilde yararları, yoğurdun cilt açısından faydaları, yoğurt cilde iyi gelirmi, yoğurt maskesi faydaları, yoğurt maskesi tarifleri

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama