27 Eylül 2013 Cuma

Kilo Verme Yöntemleri

Kilo sorunları hemen hemen her ülkede görülür. Bunun için çeşitli kalori diyetleri, egzersizler, kilo vermeye yarımcı ürünler, diyet programları vardır. Bunlar düzenli uygulandığında verimli sonuçlar elde edilir. Obezite özellikle yaşla birlikte obezite artar çünkü, modern ülkelerde önemli bir sorundur. Obezite kolayca uygun bir diyet ve düzenli egzersiz ile önlenir. Kilo kaybetmek görünüm ve genel sağlık için çok şey yapabilir. Eğer aşırı kilolu değil mi? Daha sonra hızlı kilo kaybı için bu ipuçlarını idealdir.
Daha az kalori ile Diyetler
Eğer kilo vermek istiyorsanız diyet kalori az sağlamalıdır. Eğer kalori kesme ve örneğin spor, tarafından kalori yakmak bunu ve daha iyi daha hızlı sonuçlar için her ikisini de kullanmak olabilir.Hızlı kilo kaybı için diyetlerinde şeylerden biri azalacaktır günde kalori miktarıdır. En diyetler yaklaşık 500 azalarak kalori günlük alımını azaltmak. Bu haftada yaklaşık bir kiloluk bir ağırlık kaybına neden olur. Bir hızlı kilo kaybı diyetler toplam günlük 1000 için kalori azalacak, ya da daha az. Bu daha sonra hafta başına en azından 1.5 pound ya da daha fazla bir ağırlık kaybına yol açacaktır.
Düşük karbonhidrat diyeti
Bu hızlı kilo kaybı için en iyi diyetler biri düşük karbonhidrat diyeti olacağını muhtemeldir. Bu diyet, 50 günde gram veya daha az karbonhidrat sınırlar. Ayrıca kadar günlük düşüş 1000 gibi yaparak kalori kullanabilirsiniz. Karbonhidrat sınırlayarak, size insülin kontrol edebilirsiniz. İnsülin yağ alma teşvik ve yağ kaybı inhibe eden bir hormondur. Kalori Düşük alımı su ağırlığı ile size yardımcı olacaktır. Bir şişkinlik hissi daha az var. Hızlı kilo için bir düşük karbonhidrat diyeti kullanırken çok hızlı bir şekilde kilo verebilirsiniz. Bazı insanlar ilk birkaç günde 5 kilo. Sonra bu genellikle su ağırlığı, ama görünüm ve motivasyon için çok yapar. En iyi sonuç için, karbonhidrat 6 civarında kullanılmalıdır. Sadece karbonhidrat yemek gereklidir, ve kompleks karbonhidratlar oluşmalıdır.
Crash Diyet
Hızlı kilo kaybı için diyetler biri bir çarpışma diyet olduğunu, bu diyet birkaç gün bir hafta kadar sürer. Bu diyet temel besin eksikliği dezavantajı yani vardır. Bir çarpışma diyet az 1300'den kalori bir gün sürer, bu besin, besin takviyeleri ile tamamlamak için önemlidir. Bu diyet, sadece kalori yerine kontrol altında karbonhidrat ya da yağ bir endişe vardır.Hızlı kilo kaybı bu takip edecek. Değil sonuç kapalı hızlı bir şekilde düşük karbonhidrat diyeti ve kilo gösterir rağmen.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama