25 Ağustos 2013 Pazar

1 haftada kaç kilo vermeli ?

1 haftada kaç kilo vermeli ?

Günümüzde artan kilo problemlerine karşı, her geçen gün taze diyet programları geliştirilmekte olup, bunların kimisi hızlı, kimisi de yavaş yavaş zayıflanmasına yardımcı olmaktadır. Ancak uzmanlar daha çok yavaş yavaş verilen kiloların sağlıklı olduğunu söylemekte ve diyet yapacak olanların bu detaya dikkat etmelerini önermektedir. Peki sağlıklı bir zayıflama açısından haftada kaç kilo vermek gerekir. Sizler açısından araştırdık ve yazımızın devamında bu sorunun yanıtına yer verdik.

Bir haftada kaç kilo vermek gerekir?

Öncelikle diyet yapacaksanız lakin bir diyet uzmanına başvurmalı ve genel sağlık durumunuza uygun bir diyet listesi hazırlatmalısınız. Kendi başınıza sağdan soldan duyduğunuz, uzman önerisi olmayan bir diyeti uygulamaya başlarsanız, sağlık problemleri yaşayabilirsiniz. Bilinçli bir biçimde hareket etmeye çalışın ve size özel olarak hazırlanan diyet programına ayak uydurun.

Sağlıklı bir diyet programı uygulayıp uygulamadığınız, haftada vereceğiniz kilo kaybetmena bağlı olarak kolayca anlaşılır. Uzmanlar haftada 0,5 ile 1 kg arasında kilo verilmesinin gayet normal olduğunu söylemekteler. Eğer uyguladığınız diyet sayesinde bir haftada bu değerler arasında kilo vermiş iseniz, diyetinize aynen devam etmelisiniz. Aksi söz konusu olduğundan diyeti bırakmanız önerilir.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: 1 haftada kaç kilo verilmeli, 1 haftada kaç kilo vermek gerekir, bir haftada kaç kilo verilir, bir haftada kaç kilo verilmeli, bir haftada kaç kilo verilmelidir, bir haftada kaç kilo vermek gerekir, bir haftada kaç kilo vermek dengelidır, bir haftada kaç kilo vermeliyim, bir haftada kaç kilo zayıflamak gerekir, bir haftada kaç kilo zayıflamalıyım, bir haftada kaç kilo zayıflanmalı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama