26 Ağustos 2013 Pazartesi

Küf kokuları nasıl giderilir?

Küf kokuları nasıl giderilir?

Eve sinmiş küf kokusundan yakınan bayan ziyaretçilerimiz açısından, küf kokusunu giderme yolları nelerdir, bunlardan bahsetmek istiyoruz. Özellikle mutfakta husule gelen küf kokusu oldukça rahatsız olduğu ve ev hanımlarını evlerine gelen misafirlerine karşı utandırdığı açısından küf kokusundan kurtulmak şarttır. Peki bu koku nasıl yok edilir?

Mutfakta husule gelen küf kokusunu arındırmanın en etkili ve pratik yolu, kahve telvesi ve toz hardaldır. Kahve telvesi ve toz hardalı küf kokusunun olduğu mutfak malzemelerine sürüp, iyice ovuşturun. Özellikle bu yöntem küf kokan tencereler açısından çok etkilidir. Küf kokusu olan tencereleri bu kokudan arındırmak açısından kahve telvesi ve toz hardalı kullanın.

Uygulayacağınız bu yöntem küf lekeleri üzerinde de etkilidir.


Bir önceki Ergenlik döneminde dikkatli beslenin başlıklı konumuzda aşırı beslenme, biyolojik gelişim ve boy uzamasının yavaşlaması hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: küf kokusu, küf kokusu nasıl geçer, küf kokusuna bitkisel çözüm, küf kokusuna doğkırmızı çözüm, küf kokusuna ne iyi gelir, küf kokusunu çıkartmak açısından, küf kokusunu gidermek açısından, küf kokusunu gidermek açısından ne yapmalı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama