25 Ağustos 2013 Pazar

Safran çayı zayıflatır mı?

Safran çayı zayıflatır mı?

Tam tamına on dokuz sayı bitki karışımından alınan safran çayı, hazırlanması zahmetli olsa da, vücut üzerinde yarattığı etki bir hayli önemli olduğundan ve içerisinde hiçbir katkı ya da tatlandırıcı madde içermediğinden tamamen bitkisel ve yağ eriticidir. Günlük hayatımızda tüketmiş olduğumuz bünyemize yağ olarak dönen besinlerin bağırsaklardaki emilimini en aza indirip, bu yağların hızlı bir biçimde yakılmasına muavenet ettiğinden, safran çayı tam bir zayıflama içeceğidir.

Safran çayı ile zayıflama

Altınotu, adaçayı, mısır püskülü, funda, kiraz çöpü, biberiye, yeşil çay, nane, defne, civan perçemi, papatya, ardıç tohumu, rezene, bamya çiçeği, mate çayı, narçiçeği, ısırgan yaprağı, sinemaki ve kuşburnu bitkilerinin karışımından alınan safran çayı, düzenli olarak en az iki ay içildiği zaman, vücutta olan tüm yağların erimesini sağlayarak, kilo vermenize yardımcı olacaktır.

Safran çayı, sindirimi kolaylaştırmakta, hazımsızlığa iyi gelmekte ve bağırsakların büyük oranda çalışmasını sağladığı açısından, vücut yağlarını eritmede bu denli etkilidir. Safran çayını tüketmeye başladıktan on gün sonra etkisini sizlerde gözlerinizle göreceksiniz. Üstelik safran çayı ile kilo verdiğinizde, bu kiloları geri alma gibi bir riskini asla ve asla bulunmamaktadır.


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: safran çayı içerek zayıflanır mı, safran çayı ile kaç kilo verilir, safran çayı ile kilo verme, safran çayı ile nasıl zayıflanır, safran çayı kilo verdirir mi, safran çayı zayıflama, safran çayı zayıflatıyor mu, safran çayının içinde neler var, safran zayıflama çayı

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama