25 Ağustos 2013 Pazar

Selahattin Dönmez bel incelten çay tarifi

Selahattin Dönmez bel incelten çay tarifi

Uzman diyetisyen Selahattin Dönmez, bel bölgesinde fazlalığı olan bayanlar ve erkeklerin bu sorunlarından kurtulmasına yardımcı bir çay tarifi önerdi. Bel inceltme de oldukça etkili olan bitkisel çayı düzenli olarak kullandığınız zaman, gözle görülür bir fark ortaya çıkacaktır. Uzan diyetisyen Dönmez’in önermiş olduğu bel incelten bitkisel çayın tarifi hemen aşağıda.

Malzemeler

Bir kase yeşil çay Bir bardak sıcak su Bir tatlı kaşığı kakule Bir sayı limon

 

Hazırlanışı ve kullanılışı

Bir sayı limonu dilimlere ayırın. İçine diğer malzemeleri ekleyin ve 5 dakika demlemeye bırakın. Demleme sonrasında ılık ılık açısından. Düzenli bir biçimde içildiği taktirde birkaç hafta sonra belinizde gözle görülür bir incelme husule gelecektir.

Bel incelten bitki çayı


Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: bel incelten bitki çayı, bel incelten bitki çayı nasıl yapılır, bel incelten bitki çayı selahattin dönmez, bel incelten bitkisel çayın tarifi, bel incelten çay, bel incelten kür, bel inceltmeye yardımcı karışım, selahattin dönmez bel inceltme önerisi, selahattin dönmez bitki çayı tarifi

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama