19 Ağustos 2013 Pazartesi

Süt içmek yağlanmayı azaltır mı?

Süt içmek yağlanmayı azaltır mı?

Sağlıklı bir bünye açısından en değerli besin kaynaklarından olan süt, vücudumuzun ihtiyaç duyduğu pek çok besin maddesini vücuda kazandırmada en etkili içeceklerden bir tanesi olurken, son dönemlerde yağlanmayı azalttığı yönde ön plana çıkmaktadır. Peki süt içmek yağlanmayı azaltır mı? Sütün yağlanmayı azaltma yönünde gerçekten etkisi var mıdır? Biz merak ettik, araştırdık ve bizim gibi merak edenler içinde bu soruların yanıtlarını sayfamızda sizlerle paylaştık. İşte süt yağlanmayı azaltıyor mu sorusunun uzmanlarından yanıtları:
sut-yaglanmayi-azaltır-mi
Süt yağlanmayı azaltır mı?
Yapılan araştırmalarla sütün taze bir özelliğinin daha ortaya çıktığını söyleyen uzmanlar, süt içmenin bilhassa kilolarıyla başı dertte olanları sevindirecek bir haber verdiler. Son dönemlerin en çok konuşulan konularından birisi olan, sütün yağlanmayı azalttığı yöndeki iddialar uzmanlar tarafından doğrulandı. Yani, süt içmek yalanmayı azaltıyor.
Sütün kilo yaptığını düşünenler ve sütten uzak durmayı tercih edenler yapılan bu araştırmayla bu düşüncelerini bir kez daha gözden geçirmeliler. Çünkü süt, vücutta yağlanmayı azaltarak obeziteyi önlemeye ve kilo kontrolü sağlamaya yardımcı oluyor. İhtiva ettiği zengin kalsiyum muhteviyatı ile ayrıca içerdiği kaliteli protein ve lioneik asid gibi özel yağ molekülleri sayesinde süt kilo aldırmıyor, sanılanın aksine kilo almayı önleyip, kilonun kontrol altında tutulmasını sağlıyor.

Bir önceki Romatizma kalp krizini etkiliyor! başlıklı konumuzda romatizma, romatizma belirtileri ve romatizma bitkisel tedavi hakkında bilgiler sunulmuştu.

Etiketler: süt içmek kilo yapar mı, süt içmek yağlanmayı azaltır mı, süt içmek yağlanmayı azaltıyor mu, süt içmenin yağlanmayı önlemesi, süt kilo aldırır mı, süt yağlanmayı azaltır mı, süt yağlanmayı azaltıyor mu, yağlanmayı önlemek açısından süt içmeli, yağlanmayı önleyen besinler, yağlanmayı önleyen gıdalar, yağlanmayı önleyen şeyler, yağlanmayı önleyen yemekler

0 yorum:

Yorum Gönder

 
fx15 rephair formoline epila tüy dökücü indir diyet zayıflama